Ski areál Razula zahájí v sobotu 14. prosince provoz, lyžovat se bude celý víkend za polovinu.
Ski areál Razula Velké Karlovice zahájí o nadcházejícím víkendu lyžařskou sezónu, vleky se zatím rozjedou na nejkratší sjezdovce Horal u hotelu Horal. Druhý adventní víkend ve Velkých Karlovicích navíc nabídne i další zážitky – například Live vaření v hotelu Galik nebo předvánoční program ve Zvonici Soláň.
„Na sjezdovkách máme zhruba 20 cm přírodního sněhu a k tomu 20 cm technického. V sobotu i neděli se bude lyžovat s 50% slevou. Srdečně k nám zveme všechny lyžaře, u nás si určitě odpočinou od předvánočního shonu,“ láká šéf Ski areálu Razula Leo Bača.
Nadcházející lyžařská sezóna je pro Ski areál Razula jubilejní desátá. Hlavní oslava se uskuteční v sobotu 4. ledna. Lyžaři na historických lyžích nebo v oblečení starším deseti let budou lyžovat se slevou, připraven bude i zábavný program a výstava historických pohlednic, kterázachycuje proměny zdejšího údolí Léskové v posledních 50 letech.
Do lyžařské sezóny vstupuje Ski areál Razula s nezměněnými cenami skipasů. Slibuje kvalitnější úpravu sjezdovek díky nově pořízené rolbě s navijákem. Novinkou je i rozšíření večerního lyžování o neděli, což střediska v regionu většinou nenabízí. Zlepšilo se také zázemí na úpatí sjezdovky Horal, kde je nově zřízeno sociální zařízení.
Lyžování si mohou návštěvníci zpestřit gurmánským zážitkem - Live vařením s Miroslavem Milučkým. Tento dnes již bývalý šéfkuchař hotelu Galik sice před několika měsíci přesídlil do Bratislavy, kde vede francouzskou restauraci hotelu Devín, ale čas od času se do Galiku vrátí „na hostování“ při mimořádných příležitostech. Jednu takovou přinese právě nadcházející víkend.
Miroslav Milučký připravil speciální Zvěřinové menu a vybrané pokrmy bude připravovat přímo před zraky návštěvníků na mobilním kuchařském pultu v prostorách restaurace. Pokrmy budou nabízeny v sobotu od 11 do 21 hodin a v neděli od 11 do 18 hodin. www.galik.cz
Zdroj informací: http://www.razula.cz