Gastronomické akceDatum a čas konání
sobota 19.4.2014 až neděle 20.4.2014
Místo konání
Restaurace Galik Restaurace Galik
Velké Karlovice / Valašsko - Javorníky - Vsetínské vrchy
Hotel Galik je díky poloze u značených tras a kvalitní krajové kuchyni oblíbenou zastávkou turistů a cyklistů ve Velkých Karlovicích. V sobotu a neděli o velikonočních svátcích máte o důvod navíc se tu zastavit "na posilněnou". Kuchaři připravují nabídku Velikonočních specialit, navíc s live vařením s Rudolfem Matejíkem. Program bude doplněn o ukázku cukrářské výroby a zdobení perníčků.
VELIKONOČNÍ NABÍDKA:
Jehněčí kýta na smetaně, špekový knedlík
Jehněčí kolínko se smetanovými bramborami a jarní cibulkou
Jehněčí roláda se špenátem a anglickou slaninou, pažitková rýže
Skopový gulášek, krupicové noky
Pečený králík s anglickými fazolkami, vařený brambor
LIVE VAŘENÍ: Filírovaná kachní prsa s vinnou omáčkou a basmati rýže
LIVE VAŘENÍ: Jehněčí hřbet s houbovým soté, pečené brambory s cibulkou
V neděli 20. dubna navíc: pekárna, velikonoční zdobení perníčků, zdobení kraslic voskem. Po oba dny nabídka velikonočních dezertů.